VV Emőke ismét beba......

 2013.02.12. 20:04

A napokban számolt be ismét az egyik vidéki vezető megyei internetes portál, arról a szenzációs hírről, hogy VV Emőke – alias Vagina Vulgaris (közönséges p..a) Emőke – ismét seggrészegre itta magát és szokásához híven akkora balhét csapott, hogy a 2006 őszéről visszamaradt futballhuligánok gyakorlati tapasztalatok szerzése céljából ellepték a kerületet.

Hogy ez miért akkora hír azt nem igazán értem, mert Emőke esetében annak lenne hírértéke, ha nem lenne egy hétvégi bulin úgy beállva, mint ganéba a villa. Az űberceleb alkoholfüggősége legalább annyira közönséges, mint a nyári napsütés, vagy az, hogy víz folyik a Dunában.

Az ominózus esetkor történt, hogy VV Emőkét felkereste egykori lakótársa és barátja - VV Mindig Minden Körülmények Között Dionüsszosz - megünnepelni a hölgyemény születésapját, mely elmúlt már vagy két hónapja, de tudjuk mindannyian, hogy nem az időpont a lényeg, hanem a gesztus. Bár Emőke gyorsan öregszik, minden hétre jut neki vagy két születésnap, így életkora már jelenleg is meghaladja a bibliai Matuzsálem közel 1000 életévét. Dionüsszosz természetesen nem ment üres kézzel, és szatyorral, vitt egy kis innivalót a kóla hígítása érdekében. A hígítás kiemelten jól sikerült, és Emőke magasabb fordulaton szórakozott, olyan mértékben, hogy a szomszédok rendőrt, majd azok mentőt hívtak. Ezek közül valakit meg is harapott VV Morzsi Emőke, bár az nem derül ki hogy kit is, a mentőst, vagy a rendőrt.

Egyes rossz nyelvek szerint Pesten az addiktológián már éves bérlete van mindannyiunk kedvencének, és Zacher Gábor is csak retúrjegy felmutatása esetén állítja ki számára a zárójelentést követve a Hippokratészi eskü ide vonatkozó etikai útmutatásait.

Állítólag a szülővárosa a közeljövőben szobrot is állítani fog neki. Történt ugyanis, hogy egy naív művész – szintén alkoholos befolyásoltság alatt – készített egy fordított kecskeszobrot, melynek előre került a tőgye, hátulra a szakálla. Kecskeként nem eladható a térplasztika még fejlődő országokban sem, viszont meglehetősen emlékezteti a közvéleményt Emőkére, ezért a szobor címét „Szülinap után hazafelé biztonságosan” – ra átkeresztelték, így már felállítható lesz a település leghíresebb éjszakai szórakozóhelye előtt. A szobor átadásán a város másik híres szülötte – DJ VV, született Varjas Vilmos – legújabb slágere, a „Nem kell létra meszeléshez” is bemutatásra kerül.

Címkék: VV Emőke VV Dionüsszosz Részeg Seggrészeg Piálás

A bejegyzés trackback címe:

https://szajszag.blog.hu/api/trackback/id/tr495077242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nagy Krapulax 2013.02.13. 13:39:39

ez mi a fasz? és mit keres a blogketrecben?

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.02.13. 14:27:09

huuuuu majdnem végigolvastam, de aztán az első bekedzésnél rájöttem, hogy nem érdekel.

treblinka (törölt) 2013.02.13. 17:50:18

Ez elég fosch. Kár volt azért a 10 másodpercért, amig a végére görgettem... és a további 5-ért, amíg ezt beírtam.

Nyrségi Trolls (törölt) 2013.02.13. 18:42:28

Maradj az előző három post témakörénél. Az a baj ezzel, hogy túl nyilvánvaló, kiről van szó és hogy nem humoros. Semmi gond, mindenki követ el hibákat.

A kérdés csak az, hogy a blogketrec szerkesztőjének mi keltette fel a figyelmét. Ja, megvan! A nemi aktusra utaló szó, mert anélkül nem lenne teljes a perverz napja.

bratya 2013.02.13. 20:36:35

Elfogadom és köszönöm a kritikát! Nem is feltétlenül szántam humorosak, csak annyira fontosnak, mint ahogy az említett hírportál kezeli a VV Emőke álnéven emlegetett hölgy rendszeres publikálását. Az én bejegyzésem is legalább annyira volt a közvélemény szerint fontos, mint a valakiről írott bejegyzések. Próbálom a kritikát megfogadni, és maradok az előző témáknál. Sajnos abból is akad bőségesen. Remélem ettől függetlenül maradtok az olvasóim a későbbiekben is.
- Bratya -
süti beállítások módosítása